Projecte de Promoció de la salut a l’escola: conscienciació sobre la COVID-19

Amb l’objectiu d’il·lustrar quina és la realitat del personal sanitari que treballa en l’atenció als afectats pel virus així com entendre quines són les diferents proves i serveis que s’ofereixen entorn d’aquesta patalogía, ens ha visitat Luis Calatayud Torregrosa, infermer d’Atenció Primària al Centre de Salut La Bassa d’Alcoi.

Al llarg de la sessió, Luis ha pogut explicar a l’alumnat d’ADA2 què és la COVID i quins són els seus símptomes més característics; la importància de les mesures de seguretat per a evitar la transmissió del virus; les diferents proves diagnòstiques que es realitzen; la importància de la vacunació i el treball del personal sanitari respecte la COVID.

Moltes gràcies a Luis per la seva magnífica xerrada.

Accés a l’àlbum de fotos:

https://photos.app.goo.gl/fvgVYBxrjiwRhzBX7