ALBAL FELICITA ELS DEU ALUMNES ALBALENCS RECONEGUTS AMB EL PREMI EXTRAORDINARI AL RENDIMENT ACADÈMIC

La Conselleria d’Educació ha atorgat el reconeixement de Premi extraordinari al rendiment acadèmic de 2019-20, a deu alumnes d’Albal que cursen en primària i secundària, nou d’ells ho fan en l’institut, són: Jaume García, Laura Martínez, Aitana Vera, David Lozano, Andreu Estebán, Marta Ventín, Miquel Celda, Cristian Pitarch, Pablo Verdeguer i Angolie Fernando, que estudia a Catarroja.
Per este motiu, l’Ajuntament d’Albal, en col·laboració amb el centre de secundària ha organitzat hui un acte institucional per a felicitar l’alumnat premiat. La Biblioteca del centre ha acollit l’esdeveniment presidit per l’alcalde d’Albal, Ramón Marí, al costat de la directora, Cristina Peris. Cada estudiant ha acudit acompanyat d’un familiar i també es trobaven presents els tutors.
Per al primer edil, en un món tan competitiu, «la formació és fonamental». Ramón Marí ha animat als estudiants a «continuar amb la mateixa tenacitat i ganes». En els mateixos termes s’ha expressat la directora de l’IES ha dit que este és un premi al treball i esforç de l’alumnat i a la implicació de les famílies, «esta distinció ha d’animar-vos a seguir en esta línia, a més serviu d’exemple a la resta de companyes i companys d’aula», ha conclòs.
Després de l’acte, Jaume García ha fet un agraïment a dues bandes. En primer lloc al professorat de primària que li ha ajudat en la formació, «sense ells no seria aquí», ha dit. També ha tingut paraules per a la seva família, pel suport moral i econòmic que li permeten continuar estudiant.