INFORMACIÓ DEL CURS

Entre el 24 de novembre de 2021 i el 26 de gener de 2022 es desenvoluparà, en modalitat en línia, el curs Formació inicial per a la coordinació TIC

Aquesta formació està dirigida a les i els docents que comencen a exercir les funcions de la coordinació TIC durant aquest curs o que encara no coneixen els aspectes més destacats que acompanyen al càrrec.

Amb aquest curs oferim una guia bàsica per a la persona coordinadora TIC que comença la seua labor. Pretenem orientar a la coordinació TIC, emfatitzant la seua funció dinamitzadora en el centre, sense oblidar els coneixements tècnics necessaris per a realitzar les seues funcions, a fi de promoure un canvi substancial en l'ús educatiu de les TIC.

La INSCRIPCIÓ estarà oberta fins al 14 de novembre.

Tindran preferència en aquest curs les i els docents que en finalitzar el període d'inscripció estiguen correctament nomenats en el càrrec de coordinació TIC de la seua centre en ITACA i no hagen realitzat aquest curs amb anterioritat.

OBJECTIUS

  • Coordinar i optimitzar l'ús de les TIC en el centre educatiu, dinamitzant la seua integració curricular a través del disseny i desenvolupament d'un pla d'integració TIC.
  • Facilitar l'accés a la funció de coordinació TIC als docents que desenvolupen aquesta funció per primera vegada, o que vulguen afermar els coneixements bàsics del càrrec.
  • Donar a conéixer la legislació actual que competeix a la figura de coordinació TIC en els diferents centres.
  • Mostrar el funcionament dels principals procediments administratius associats a la coordinació TIC (correu TIC de centre, plataforma d'incidències, inventari, portals, etc.)
  • Donar a conéixer les principals funcions que la coordinació TIC ha de dur a terme en el centre, així com implementar procediments per al seu desenvolupament.
  • Mostrar els principis tècnics bàsics per a conéixer el funcionament de l'equipament TIC d'un centre.
  • Proporcionar eines de comunicació entre la coordinació TIC de diferents centres i amb els responsables de la coordinació TIC provincials en l'Administració.
  • Afavorir l'intercanvi de bones pràctiques TIC aplicades en centres docents, potenciant la creació d'una comunitat útil, dinàmica i actualitzada.