ALIMENTACIÓ SALUDABLE I SOSTENIBLE

Reiniciem el programa el dia 8 de gener de 2024.
El mes d’abril de 2023 vam ser seleccionats com a centre pilot per a desenvolupar un programa experimental d’innovació educativa denominat “Alimentació saludable i sostenible”. 

L’objectiu és introduir hàbits saludables en els escolars, així com fomentar la inclusió educativa de l’alumnat més vulnerable, a més de sensibilitzar a la comunitat educativa sobre la importància de transitar cap a una dieta saludable i respectuosa amb el medi ambient per a impulsar sistemes alimentaris que ens garantisquen un futur sostenible que cuide de la salut de les persones i del planeta. 


Programa escolar de consum de fruites, hortalisses y llet

El PROGRAMA DE CONSUM DE FRUITES, HORTALISSES I LLET en el col·legi, té la finalitat de fomentar el consum d’estos aliments en edats primerenques i crear hàbits saludables entre els xiquets i xiquetes de E. Primària. Una vegada a la setmana, des de hui fins al 8/05/2024, rebrem la fruita, hortalissa i/o llet que es repartirà entre l’alumnat de Primària durant la setmana.