Graduació curs 2021-2022

El dimecres 22 de juny de 2022 es va celebrar l’acte de graduació de l’alumnat del Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Dénia que ha obtingut el títol de graduat en Secundària. L’acte va tindre lloc en la sala d’actes de la Biblioteca Municipal de Dénia. A l’acte van assistir la majoria dels 33 alumnes que han obtingut el títol en el curs actual, tant de Dénia com d’altres localitats de la comarca, com a Gata, Pedreguer, Ondara, etc.

En els parlaments el professorat va lloar la bona disposició de l’alumnat a participar en les classes i activitats del centre, a pesar que existeixen circumstàncies personals que el dificulten, com el treball, atenció a familiars, etc. L’alumnat va agrair la bona disposició del professorat a l’hora de tindre en compte aquests obstacles i l’entusiasme i dedicació per a ensenyar-los continguts i competències essencials per a una vida més plena. Una bona part d’aquest alumnat continuarà amb estudis reglats, principalment de Formació Professional.

La direcció del centre va incidir en la importància de la formació de persones adultes per a eliminar desigualtats de partida en el lloc d’origen de l’alumnat i desigualtats sobrevingudes per haver hagut d’emigrar, entre les quals cal destacar a les persones refugiades provinents d’Ucraïna. Es va aprofitar l’ocasió per a demanar a les administracions que dediquen recursos perquè aquesta formació es puga fer dignament. “Concretament, el centre de Dénia necessita el suport de l’Ajuntament per a escometre importants reformes de les infraestructures o, fins i tot, convindria buscar una nova ubicació més adequada una vegada descartat el trasllat al Rodat”, assenyala el director del centre, Vicent Mas.