Matrícula curs 2020/21

PROCEDIMENT DE MATRÍCULA

Si vols matricular-te a l'EOI has de tramitar la sol·licitud d’admissió a través de l'Assistent Telemàtic d'Admissió a partir de les 12.00 hores del dia 3 de juliol i fins les 23.59 hores del dia 14 de juliol de 2020.

Important: Si tens coneixements de l'idioma i no tens cap títol que els acredite, inscriu-te a la Prova de Nivell contactant amb nosaltres: 46028661.secret@gva.es

MOLT IMPORTANT: Abans d'entrar a l'assitent telemàtic, per favor, comproveu els horaris que tenim publicats en esta web i que són els definitius. Hi ha divergències en els horaris de l'assistent telemàtic d’alguns grups d'anglés de l’EOI de Xàtiva i d'Ontinyent.  Si vols matricular-te a un grup que no apareix a l’assistent al mes de juliol però SÍ està ofertat a la nostra pàgina web, et recomanem que faces l’admissió entre el 15 i 17 de setembre. Els grups afectats són els següents:

Xàtiva: Grup 18 nivell 1B2: 

Xàtiva: Grup 34 nivell 2C1:

Ontinyent: Grup 12 nivell 2B2

Ontinyent: Grup 13 nivell 2B2

Enllaç als horaris definitius

Accés a l'assistent de matrícula*:

http://www.eoi.gva.es/va/admissio-i-matricula

 

Es tramitarà una única sol·licitud en la qual es triaran les preferències horàries i d'escola, ordenades per prioritat.

Els resultats de l’adjudicació de vacants estarà disponible en l’assistent telemàtic d’admissió el dia 17 de juliol de 2020. S’enviarà un correu electrònic a cada participant per a comunicar-ho.

Molt important: la matrícula es formalitzarà quan s'envie la documentació a la Secretaria de l'escola en el termini establert des de el dia 20 de juliol fins al dia 9 de setembre de 2020.

En el cas de no formalitzar la matrícula en el període indicat, es considerarà que s'ha renunciat a la plaça i, per tant, es perdrà la reserva de la plaça assignada.

ACCÉS PER PROVA DE NIVELL
ACCÉS ALUMNAT PIALP
DOCUMENTACIÓ A ENVIAR
CONDICIONS D'ACCÉS
TAXES
CALENDARI DELS TRÀMITS