Elecció de matèries per a ESO i Batxillerat 2023-24

Molt important: l’elecció de matèries d’ESO i Batxillerat per al pròxim curs es realitza online.

Per tal de millorar la planificació i poder adequar millor l’oferta educativa del centre, l’elecció de matèries per al pròxim curs es realitzarà mitjançant el formulari correponent, que haureu d’omplir OBLIGATÒRIAMENT fins el pròxim 31 de maig de 2023.

El centre tractarà de respectar les vostres preferències, però sempre en funció de les necessitats organitzatives, així com de possibles canvis posteriors en l’oferta educativa.

MOLT IMPORTANT: Si no contesteu el formulari, la resta de l’alumnat tindrà preferència i se vos assignaran matèries en les quals hi haja places lliures.

En finalitzar, podreu demanar una confirmació de les vostres preferències pera a qualsevol reclamació futura.

Si esteu cursant 4t ESO, encara que no tingueu clar si estudiareu Batxillerat, hauríeu d’omplir el formulari, ja que no vos compromet a res, però si no l’ompliu i després vos matriculeu, perdreu la prioritat a l’hora d’escollir matèries.

El formulari es pot contestar des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Per a accedir necessitareu la vostra identitat digital, és a dir, el vostre usuari i contrasenya del correu oficial de Conselleria. Podeu trobar més informació ací.

Ací podeu trobar els enllaços per a accedir als formularis dels diferents cursos:

ESO

Batxillerat