JORNADA OBESITAT EN L’ ADOLESCÈNCIA I DIABETIS TIPUS II

A l’ IES Enric Valor de Picanya,

Divendres 3-3-23 assistirem a les 9 matí fins 14 hores a la jornada S3 presentada per Mar Canós, subdirectora general de seguretat alimentària.

Es va presentar el projecte cantina S3 saludable, sostenible i solidàri a de l’Enric Valor de Picanya, què nosaltres el cicle de dietètica de l’Enric Valor de Silla hem seguit els seus passos.

A les 11 del matí presentaren l’activitat: Tasta’m amb còdics QR.

El nostre alumnat del CFGS en dietètica i part del professorat del cicle de dietètica (David Albero, Ana Escrivá i Vallivana Tarazona) acudiren a esta jornada Dijous 30 de Març, organitzada pel projecte S3 dut a terme per la Universitat de València i l ‘IES Enric Valor de Picanya.

Les ponents Carmen Gil monterde, Silvia Marzá Trilles, Natalia Alfonso Brocal i Laura Ruiz González estudiants dels graus de dietètica i nutrició humana i farmàcia ens han explicat la clínica i les prevalences de la diabetes tipus II i obesitat en la població nacional i ens han donat diferents tips per saber comprar productes saludables i fer àpats saludables a través de l’aprenentatge basat en serveis.

JORNADA-A-LIES-ENRIC-VALOR-PICANYA