TALLERS D’ALIMENTACIÓ SALUDABLE EN EDAT ESCOLAR

La setmana del 6 al 10 de març, l’alumnat de primer curs del cicle superior de dietètica va dur a terme uns Tallers d’alimentació saludable en diferents centres escolars. Aquests tallers estaven destinats a nens i nenes de 4 i de 8 anys, i consistien en una xicoteta explicació o presentació sobre diferents aspectes d’alimentació saludable i un joc o activitat lúdica relacionada amb l’explicació. Els centres escolar en els que van treballar van ser:

CEIP el Patí de Silla amb nens i nenes de 4 anys

CEIP Verge dels Desamparats de Silla amb nens i nenes de 4 i de 8 anys

Col·legi Trafalgar de València amb nens i nenes de 4 i 8 anys d’edat

Va ser una experiència molt enriquidora, i on l’alumnat va posar en pràctica l’aprenentage i serveis que es fa servir a alguns dels seus mòduls com “Alimentació equilibrada”