Visita a l’autoritat portuària i al punt de control de frontera del port de València

El passat dia 21 de Febrer, l’alumnat del cicle superior de dietètica va fer una activitat extraescolar al Port de València. 

Durant tot el matí, van rebre una xarrada per part de l’Autoritat portuària, on els van explicar les diferents instal·lacions del port, projectes de futur, les activitats que allí es duen a terme i els diferents organismes oficials que allí es troben. Posteriorment, els van fer una visita guiada per diverses part del port. Només uns 10 grups a l’any poden accedir a aquestes visites. 

Per a acabar la visita, han anat al Punt de Control de Frontera (antigament PIF), on els han explicat les feines que allí es fan, i on els alumnes han pogut veure les instal·lacions i han assistit a alguna pressa de mostres, control documental i control físic que estava portant-se a terme allí en aquells moments. Feia més de 3 anys que aquestes instal·lacions no rebien cap visita.