ERAMUS 20/22

Emphasising Inclusion by Developing mutual aid and Solidarity in Europe

Accentuons l’Inclusion en Développant en Europe

l’Entraide et la Solidarité (AIDEES)

2020-2022

LOGO ERASMUS VL
SOCIOSERASMUS

COM VA SORGIR?

La nostra participació en el Projecte d'Erasmus + “ENFATIZAR LA INCLUSIÓ DESENVOLUPANT L'AJUDA MÚTUA I LA SOLIDARITAT A EUROPA” sorgeix com una oportunitat de mobilitat tant del personal com de l'alumnat amb l'objectiu d'intercanviar experiències i donar visibilitat del treball realitzat en els diferents països participants de la Unió Europea.

Arran del Projecte inclusiu “Si vols, POTS” amb  l'IES Lloixa, vam iniciar aquest intercanvi de bones pràctiques sent una gran oportunitat per participar en aquesta iniciativa i continuar amb la tasca de propiciar l'equitat entre les persones lluitant contra tota mena de discriminació i canviant la forma en què mirem als altres. 

En aquest projecte Erasmus + participem centres educatius de França, Itàlia, Eslovènia, Romania i Espanya. 

TOULOUSE (França)

28 juny - 2 juliol

2021

SEZANA (Slovenia)

4 octubre - 8 octubre

2021

BUCAREST (Romania)

13 desembre - 17 desembre

2021