Aneu a la barra d'eines

Portals externs. Webex

Webex (CISCO Webex Meetings) és una plataforma de videoconferències desenvolupada per CISCO, que facilita les reunions en línia i els seminaris web amb la col·laboració de Telefònica. Des de la posada en marxa del pla MULAN, és la ferramenta oficial per a fer videoconferències de la Conselleria d’Educació. El nombre de sales Webex disponibles per al curs 2020-2021 s’ha vist incrementat respecte del que hi havia per al curs 2019-2020. A més a més, des de la DGTIC s’ha establert un nou criteri per a la distribució de les sales, a fi d’optimitzar el seu ús. Per als nivells d’ESO, Batxillerat, FP i Conservatoris, s’han creat sales personals per a cada docent. Mentre que per als ensenyaments d’Infantil i Primària, Educació Especial, Escoles Oficials, Formació de Persones Adultes, Unitat Pedagògiques Hospitalàries i altres centres i organismes, s’han assignat sales en funció del nombre de grups, aules, àmbits, etc. considerant les seues necessitats.

L’assignació de sales personals està sotmesa a una actualització periòdica tenint en compte la situació laboral dels docents.

En el Portal MULAN existeix informació d’ajuda per activar les sales assignades a centres, una guia ràpida d’utilització i videotutorials. En cas de necessitar ajuda tècnica es pot obrir una incidència al SAI en la cua Xarxa de comunicacions » Petició WebEx
o cridant al telèfon 96 120 76 85 i polsant l’opció 1 que indica la locució (horari d’atenció WebEx 8:00 h a 17:00 h).

Enllaços d’interés: