Videotutorial: Qualificar en Aules

Després de la posada en marxa de la plataforma Aules, comencem a rebre magnífics tutorials elaborats per companys docents que, generosament, desitgen compartir els seus coneixements i així, evitar que els seus esforços caiguen en sac foradat.

Estructura de evaluación
Estructura d’avaluació

En aquesta ocasió tenim un videotutorial (en castellà) que ens mostra com gestionar les qualificacions amb la plataforma Aules. En el vídeo es mostra una aula virtual estructurada en cinc temes amb una tasca en cada tema i es vol realitzar una estructura d’avaluació com la que es mostra en la imatge en la qual tenim tres avaluacions amb diferents tasques i un examen en cada avaluació. S’explica com configurar l’aula virtual per a assignar els percentatges desitjats i per a poder introduir les notes dels exàmens realitzats en paper.

El vídeo ens el va enviar José Antonio López (professor de l’IES Bernat de Sarrià, Benidorm) en el transcurs del curs inicial per a la coordinació TIC realitzat durant el mes d’octubre de 2019. Des d’ací enviem a José Antonio el nostre agraïment i us animem a compartir les vostres experiències amb Aules.

Per a veure el vídeo feu clic en la imatge o bé en l’enllaç a continuació. Està allotjat en la pròpia plataforma Aules i es requereix estar autenticat per a poder veure’l. Esperem que us siga d’utilitat.

https://aules.edu.gva.es/moodle/mod/resource/view.php?id=1202015