Aneu a la barra d'eines

T’abelleix col·laborar amb la comunitat CvTIC?

Com ja molts i moltes sabreu, l’equip CvTIC està elaborant videotutorials i altres materials per a l’ús d’Aules i algunes eines GVA.

Per part de tot l’equip volem agrair el gran acolliment que estan tenint però sobretot, els oferiments de col·laboració per aconseguir que la quantitat de vídeos creixa dia rere dia.

Com a docents que som, considerem imprescindible el treball en equip i més encara en les circumstàncies que estem vivint. Per això, estaríem encantats si les i els docents interessats ens féreu arribar les vostres propostes de treball i/o de col·laboració.

Ara, més que mai, ens agradaria convertir l’espai CvTIC en una vertadera comunitat on tots i totes puguem col·laborar i intercanviar experiències.

Per tot això, si t’abelleix elaborar qualsevol tipus de material d’ajuda (manuals, videotutorials, experiències, maneres d’ús…) sobre Aules o qualsevol altra eina GVA, estarem encantats d’oferir-te un espai.

Únicament, cal tenir en compte un parell d’aspectes:

  • Abans d’elaborar el material, per favor, posa’t en contacte amb nosaltres a través de qualsevol dels correus de l’equip CvTIC indicant el format, la temàtica i una breu descripció. No voldríem solapar-nos i que més d’una persona acabe treballant en un mateix contingut. Si vols col·laborar però tant et fa el tema en concret, et podem fer propostes atenent a la demanda de les consultes rebudes.
  • Una vegada rebut el teu interés en col·laborar, ens posarem en contacte amb tu per indicar-te, de manera breu, diverses premisses que haurà de tenir el material perquè tinguen certa homogeneïtat amb el que ja hi ha publicat

Una vegada més, agrair a les i els docents l’esforç que entre tots estem realitzant per continuar oferint al nostre alumnat una educació de qualitat.

Per tot això i molt més, des de l’equip CvTIC, sincerament, GRÀCIES!