Aneu a la barra d'eines

Sol·licitud de switchos a través d’OVICE

Temporalment els centres podran sol·licitar switchos a través d’OVICE.

La sol·licitud es realitza a través de l’Oficina Virtual d’Educació, mitjançant el tràmit “Equipament informàtic”, i seran autoritzats els que es sol·liciten sota els següents supòsits:

  • Substitució de switchos obsolets amb ports 10/100 Mbps, sempre que estiguen destinats a la troncal de la xarxa local o a les aules d’informàtica del centre (informàtica, tecnologia, cicles formatius…).
  • Switchos de 48 ports per a substituir dos switchos de 24 ports connectats entre si.
  • Switchos PoE destinats a la xarxa de secretaria per a substituir switchos obsolets amb ports 10/100 Mbps.

El nombre d’unitats a subministrar és limitat, per la qual cosa, sol·licituds s’atendran per estricte ordre de tramitació.

Per a realitzar aquestes sol·licituds els switchos estaran identificats en el catàleg d’articles disponibles pel codi SWI o SWJ seguit d’un número. Els models disponibles actualment són:

  • SWI2 (PoE). Switch gestionable 24 PoE 2018 (D-Link DGS-1510-28P)
  • SWJ1 (PoE). Switch gestionable 24 PoE 2019 (Huawei S5700-28P-PWR-LI)
  • SWJ2. Switch gestionable 24 ports 2019 (Huawei S5720-28P-LI-AC)
  • SWJ3. Switch gestionable 48 ports 2019 (Huawei S5720-52P-LI-AC)
En breu es podran consultar les especificacions tècniques d’aquests equips a través de la web de l’equipament adquirit per la Generalitat Valenciana.

NOTA: a data 4 de desembre i després de la bona acollida que ha tingut aquest procediment, us informem que ja no es poden fer peticions de Switch pel portal OVICE.
La unitat d’equipament TIC ens comunica que, amb les peticions rebudes fins aquest migdia, s’han superat les existències en magatzem i, per la qual cosa, ja no apareixeran com a opció a sol·licitar en la petició d’equipament informàtic.