Aneu a la barra d'eines

Recull de la normativa d’inici de curs 2019-2020

Com és habitual, any rere any i a les acaballes del curs acadèmic i generalment al mes de juliol, comencen a publicar-se al DOGV les noves intruccions d'inici de curs per a preparar i organitzar el nou curs acadèmic vinent.

Des de la Coordinació TIC i com ja hem fet en altres ocasions, hem preparat un extracte de totes aquestes instruccions dels diferents nivells educatius depenents de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. Com no podia ser d'una altra manera, hem posat especial atenció en tot allò que fa referència a la Coordinació TIC (nomenament, funcions, reducció horària, etc.) i també a les referències sobre l'ús d'ITACA, de plataformes informàtiques en els centres públics, APPs, xarxes socials, etc., sempre respectant la normativa vigent en matèria de protecció de dades.

Així doncs, compartim aquest extracte, esperant que ens ajude a conéixer millor la realitat actual dels nostres centres al voltant de la Persona Coordinadora TIC. També podeu descarregar-lo fent clic en la imatge següent.