Aneu a la barra d'eines

Quarta xarrada: Drets d’autor i llicències lliurex #CvTIC

El passat dia 28 de maig, se celebrà l’última de les sessions previstes dins de la jornada “La coordinació TIC com a eix dinamitzador en els centres”. “Drets d’autor i llicències lliures”, va ser el títol de la ponència en què Ignasi Labastida ens va parlar sobre la gestió dels drets d’autor en l’entorn acadèmic. La conferència va resultar molt interessant i recomanable per a qualsevol docent interessat en la creació de recursos educatius propis o bé en la creació d’obres derivades sense infringir drets de la propietat intel·lectual.
La ponència es va retransmetre en directe a les seus dels CEFIRE d’Elx, Xàtiva, València, Torrent i Castelló. A continuació teniu la gravació que es va fer de la ponència més el debat posterior de preguntes i respostes.

j4

Doctor en Física per la Universitat de Barcelona. Responsable de la Unitat de Recerca i Innovació del CRAI de la Universitat de Barcelona a la direcció de l’Oficina de Difusió del Conill. Des de l’any 2003 és el líder del projecte de Creative Commons a l’Estat Espanyol.

Ponències especials: La gestió dels somnis en el camp acadèmic. Conferència-col·loqui a la Universitat Jaume I.