Aneu a la barra d'eines

Projecte Escuelas Conectadas: comença la instal·lació de wifi en els centres

Actualitzem l’estat d’Escuelas Conectadas, projecte per a la instal·lació de xarxes wifi en els centres de Primària, CRA i CEE, i del qual hem parlat en altres ocasions.

A principis de febrer es va enviar a les 1.113 seus afectades aquesta carta, signada pel secretari autonòmic d’educació i formació professional i pel director general de la DGTIC, comunicant l’inici d’actuacions. A més de la informació inclosa en la carta sobre el projecte i les actuacions generals que requerirà, s’ha elaborat un document amb preguntes més freqüents per tal de donar tota la informació útil als centres.

Pel que fa a l’estat dels treballs generals, s’està acabant la feina d’instal·lació de la infraestructura wifi i posada en producció en els tres centres escollits com a primera fita (els centres CEIP Lluís Guarner i CEIP Villar Palasí de la província de València i el CEIP Azorín de la província d’Alacant). La data prevista per a la fi d’aquesta fita és el 30 d’abril. A partir de l’1 de maig, es continuarà el desplegament en la resta de seus objecte d’aquest plec, que en total afecta 970 centres públics, els quals es poden consultar en el plec, tal com ja es va comentar en entrada anterior del butlletí núm. 23.

Recordeu que tots els centres afectats podeu demanar el suport del SAI sobre aquest assumpte obrint un tiquet en l’aplicació Gestió d’Incidències, en la cua Xarxa de Comunicacions – Petició Instal·lació PA-Wifi.

Feu clic en el botó de descàrrega per accedir al document amb les preguntes més freqüents:

FAQ_Escoles_Connectades

Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm. 28. Podeu explorar més butlletins en Aquesta pàgina.