Primers passos amb Aules. Videotutorials

El passat 15 de març es va decretar l'estat d'alarma en tot l'estat. Des d'aleshores la comunitat #CvTIC va començar a produir un seguit de videotutorials per tal d'oferir la màxima ajuda possible perquè les persones que ho necessiten puguen traure el màxim partit a la docència des de casa. Hem recopilat els tutorials en aquesta pàgina de la secció Aules, però no volem deixar d'oferir-vos tots el tutorials en forma d'articles del Butlletí CvTIC.

En aquest primer article trobareu videotutorials relacionats amb els primers passos amb la plataforma, com ara conéixer la plataforma, editar el vostre perfil, treballar per blocs, canviar l'adreça de correu on ens arriben les notificacions, així com aprendre a crear incidències relacionades amb Aules.

PRIMERS PASSOS

AULES – La pàgina inicial d’Aules

En aquest vídeo s’explica la pàgina inicial de la plataforma Aules: Parts, personalització i blocs — Mostrar i ocultar blocs — Acoblar i desacoblar blocs — Afegir blocs.

Llegir més…AULES – La pàgina inicial d’Aules

AULES- Editar perfil

Aquest videotutorial explica com editar el perfil en la plataforma Aules. Inclou com canviar l’adreça de correu electrònic a la qual ens arriben les notificacions.

Llegir més…AULES- Editar perfil

AULES- Accés a la Plataforma

Aquest videotutorial explica breument com accedir a aules amb el rol de docent i el d’alumnat.

AULES – Web incidències i ajuda

Videotutorial en el qual s’explica la manera de crear incidències relacionades amb aules des de diferents plataformes: OTRS, aules…

Llegir més…AULES – Web incidències i ajuda


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

 

Comparteix