Aneu a la barra d'eines

Portada Butlletí Aules 01

Qui promet, el deute admet. Us vam prometre un butlletí monogràfic d’Aules i ací el teniu. Després de dies intensos de negociacions, acords, estira-i-arronses, estrenem el nostre primer Butlletí CvTIC monogràfic. Es tracta d’un seguit d’entrades relacionades totes amb la plataforma Aules, el nou Entorn Virtual d’Aprenentatge de la Conselleria d’Educació.

Hem organitzat les entrades o articles en cinc seccions. Una primera secció anomenada “Notícies” on tractem de donar a informació sobre l’ús d’Aules des que es va crear, com ara, cursos creats, persones usuàries que entren, visites diàries, els diners que ens ha costat o fer un reconeixement amb dades a la mà a docents que entren cada dia en horaris de feina i d’esbarjo. També volem informar sobre el tipus de programari que és Aules i el perquè de l’elecció de programari lliure, així com mostrar el full de ruta del camí que seguirà la plataforma. La segona secció l’hem anomenada “primers passos” i com el seu nom indica intentem que siga una guia per al personal que vol començar a usar Aules. La tercera secció, “Coneix Moodle” reprodueix i enllaça alguns articles d’informació bàsica i molt útil de la documentació (oficial i no oficial) de Moodle, el programari que fa funcionar la plataforma Aules. La quarta secció es diu “Propostes pràctiques” i conté articles amb tutorials per a fer algunes de les coses que podem aconseguir amb Aules. Per últim, la secció “Ajuda” conté articles sobre com seguir buscant informació si no en tenim prou amb el que hi ha en aquest butlletí.

Volem agrair especialment la participació activa en la confecció d’aquest butlletí a Salvador Aznar, responsable del desenvolupament i implementació del projecte Aules.

Esperem que us siga de la màxima utilitat, tant que us vinguen ganes irrefrenables de compartir-lo amb tot el claustre. Com? Només heu d’anar al final d’aquesta pàgina i prémer sobre la icona que més convinga per a compartir: Telegram, Twitter, Whatsapp o correu electrònic. Endavant!