Portada butlletí 22

Tot anirà bé!

Les circulars que tots els centres educatius han estat enviant aquests dies a les famílies estan plenes d’arcs de Sant Martí. Una iniciativa que va nàixer a Itàlia per fer més amé el confinament als més menuts, pintant i compartint en les finestres i balcons arcs de Sant Martí amb missatges de recolzament i optimistes.

La situació actual ha provocat canvis importants en les nostres dinàmiques, però seguim avançant amb ganes i forces renovades i encara que havíem aparcat temporalment el Butlletí CvTIC per atendre altres prioritats, podem dir que “nosaltres també estem de tornada”.

Han passat dos mesos i aquest nou butlletí és una bona mostra i selecció de tot allò que s’ha anat generant i movent aquestes darreres setmanes. Tota una recopilació d’avisos informatius, eines, materials, propostes i recursos amb els quals hem intentat ajudar, aportant tot allò que ha estat de la nostra part.

Recordar-vos que, com sempre, l’equip de la coordinació TIC està a la vostra disposició. Esperem els vostres suggeriments i valoracions.