Aneu a la barra d'eines

Novetats Web Família 2.0: servei de notificacions per correu electrònic

La Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, SAEI i la Direcció General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions DGTIC, comuniquen que amb l’ànim de millorar les comunicacions entre les famílies/tutors legals i el centre educatiu, el passat dia 1 de març s’activà una millora que permetrà als usuaris de la Web Família 2.0. (WF2), subscriure’s a unes notificacions que es rebran de forma automàtica a través del correu electrònic subministrat per a l’activació d’aquest servei.

Aprofitant aquest anunci, també es vol felicitar a tots els centres educatius que estan fent ús de WF2. Gràcies a ells, des de l’inici d’aquest curs acadèmic han interactuat amb el sistema 123.757 familiars/alumnes i s’han realitzat 1.608.691 comunicacions electròniques, incrementant en un 32% les dades del curs passat a aquestes dates.

Animem a tots aquells centres que encara no ho hàgeu implantat WF2 com a sistema de comunicació entre el centre i l’equip docent amb l’alumnat i els responsables familiars, a fer-ho. Recordeu que disposeu a ITACA d’un llistat de control d’usuaris de la Web Família des de Centre> Menú Principal> Web Família> Llistats> Control d’usuaris de la Web Família.

La pàgina principal d’accés al servei mostra ara mateix el següent avís,

que adverteix del nou servei i posa a disposició de l’usuari el manual de configuració de totes les opcions de l’entorn i que també es pot descarregar seguint aquest enllaç.

Us adjuntem un model de carta que pot servir per a informar d’aquest anunci els usuaris de la WF2 i  la resta de les famílies i l’alumnat major d’edat.