Aneu a la barra d'eines

Videotutorials d’OpenBoard

Ja vam parlar en anteriors butlletins de l'èxit del programari lliure OpenBoard. En aquesta entrada teniu una extensa ressenya. Hui volem presentar-vos uns quants videotutorials sobre l'ús d'aquest programa que s'inclou en Lliurex i amb el qual tenim una pissarra digital completa i funcional.

La llista de vídeos sobre aquesta aplicació inclou, entre altres funcionalitats descrites, la utilització en mode pissarra, utilització en mode web i escriptori, com inserir objectes i, per últim, com capturar la pantalla.

OpenBoard

Openboard: Instal·lació i primers passos

Videotutorial realitzat per Enric Bernabé sobre la ferramenta multiplataforma Openboard en el que ens explica com realitzar la instal·lació de la ferramenta i quines són les seues principals funcionalitats.

Llegir més…

Openboard: Mode pissarra

Videotutorial realitzat per Enric Bernabé sobre la ferramenta multiplataforma Openboard en el que ens explica la utilització de la modalitat Pissarra a la ferramenta.

Llegir més…

Openboard: Mode web i escriptori

Videotutorial realitzat per Enric Bernabé sobre la ferramenta multiplataforma Openboard en el que ens explica la utilització de la modalitat web i escriptori a la ferramenta.

Llegir més…

Openboard: Insertar objectes

Videotutorial realitzat per Enric Bernabé sobre la ferramenta multiplataforma Openboard en el que ens explica com insertar i utilitzar diferents objectes per a la creació i realització de diferents tipus d’activitats amb la ferramenta.

Llegir més…

Openboard: Capturar la pantalla

Videotutorial realitzat per Enric Bernabé sobre la ferramenta multiplataforma Openboard en el que ens explica com capturar la pantalla del nostre ordinador mitjançant vídeo.

Llegir més…


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

 

Comparteix