Aneu a la barra d'eines

Vídeos per a la creació i gravació de materials

El professor Xavi Pascual ha estat un dels col·laboradors en la creació de materials en format videotutorial i, en primer lloc, ha compartit amb tota la Comunitat CvTIC una proposta molt senzilla i efectiva per a crear i gravar materials sense haver d'utilitzar cap recurs més que un dispositiu mòbil que, a través de la seua pròpia gravadora fa de càmera, enregistrant vídeo i àudio de tot allò que com a docents volem transmetre, emprant un full sobre la taula a manera de pissarra analògica.

El segon videotutorial presenta tres aplicacions de codi lliure, alguna d'elles multiplataforma, que ens permet fer gravació i edició de tot allò que mostrem a la pantalla del nostre ordinador.

Dues maneres diferents i complementàries, cap d'elles de gran complexitat tècnica i que ens permeten crear materials audiovisuals totalment personalitzats.

 

Creació i gravació de materials

MISCEL·LÀNIA – Creació i gravació de materials amb un mòbil

El professor de Biologia Xavi Pascual, de l’IES Josep Segrelles d’Albaida (València), ens explica de manera molt senzilla i il·lustrativa com crear materials i gravar-los amb la càmera d’un dispositiu mòbil.

 

Llegir més…

MISCEL·LÀNIA – Creació i gravació de materials amb captura de pantalla i whiteboard

El professor de Biologia Xavi Pascual, de l’IES Josep Segrelles d’Albaida (València), ens explica de manera molt senzilla i il·lustrativa com crear materials i gravar-los a partir d’eines de captura i/o gravació de pantalla com ara OBS, Vokoscreen i OpenBoard.

Llegir més…


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

 

Comparteix