Aneu a la barra d'eines

Crear un canal de YouTube per a la docència

Encara no teniu un canal de YouTube personal? A què espereu? Estem en l'era del vídeo! Malgrat això, la tecnologia no ha avançat suficientment encara perquè la circulació de vídeos per la xarxa tinga la mateixa fluïdesa que un mem. És per això que tenim dos hàndicaps a l'hora d'usar el vídeo com a recurs. El primer és la quota d'espai en disc. Els vídeos ocupen molt i ni nosaltres ni l'administració tenim prou "ferro" per a allotjar en un servidor propi tal quantitat de mega, giga i fins i tot Petabytes. El segon inconvenient és l'amplària de banda, derivat del primer, l'amplària de banda és importantíssima per tal de servir amb fluïdesa els vídeos als seus consumidors.

A causa d'eixos inconvenients encara estem en un punt en què necessitem recolzar-nos en els gegants tecnològics per a estar al dia quant a innovació educativa es refereix. Per això us hem preparat un parell de vídeos d'ajuda per a eixir del pas amb dignitat a l'hora de competir amb els famosos "El Rubius" o "Vegetta777".

Caldrà tenir sempre en compte, això sí, la normativa en matèria de protecció de dades i de propietat intel·lectual. A continuació podeu veure els vídeos.

YouTube

Youtube – Com crear un compte

Aquest videotutorial explica com crear un compte en Youtube.

Llegir més…

YouTube – Pujar continguts respectant al menor. La Llei COPPA

La llei COPPA es d’obligat compliment tant si resideixes o no als EEUU i podria implicar sancions en cas de no complir-la. Podeu trobar més informació des dels següents enllaços: https://support.google.com/youtube/an… Novetats important per a tots els creadors: compliment de la llei COPPA https://www.youtube.com/watch?v=KdIlQ9kq4F4 La Llei COPPA i Youtube: Respostes a les preguntes més freqüents https://www.youtube.com/watch?v=0CzTAeLNRbg

Llegir més…


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

 

Comparteix