Aneu a la barra d'eines

Videotutorials de Thunderbird

Us deixem un seguit de videotutorials sobre l'eina Thunderbird. Un fantàstic gestor de correu amb què podreu sincronitzar diversos comptes, incloent el de gva, crear carpetes, utilitzar filtres i moltes coses més. En aquesta entrada teniu una extensa ressenya.

Thunderbird

Configurar el correu GVA en Thunderbird

Encetem una sèrie de vídeos dedicats al programa client de correu “Thunderbird”. Aquest primer mostra com configurar el programa per gestionar un compte de correu electrònic corporatiu de la Generalitat Valenciana (del domini @gva.es).

Llegir més…

Gestionar la quota del correu GVA amb Thunderbird

Segon vídeo de la sèrie “Thunderbird” que mostra com conservar una còpia de tots els missatges de correu @gva.es sense que ocupen espai d’emmagatzematge en el servidor i, per tant, sense arribar mai a excedir la quota. Es necessita tenir el compte de correu en Thunderbird amb el protocol IMAP i s’explica com:

1. Crear carpetes locals i moure els missatges del servidor a les carpetes locals.

2. Configurar el compte per a emmagatzemar les còpies dels missatges enviats en una carpeta local

3. Arxivar (en carpeta local) missatges amb un botó.

Llegir més…


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

 

Comparteix