Gestió i organització d’Aules. Videotutorials

En el segon article hem recopilat els videotutorials relacionats amb la gestió i organització dels cursos en la plataforma. Creació d'aules (cursos) per a tutoria, per a coordinació docent, creació de cursos per assignatura, matriculació d'alumnat en els cursos, creació de grups dins d'un curs, i recuperar contrasenyes de l'alumnat són alguns dels vídeos inclosos.

GESTIÓ I ORGANITZACIÓ

AULES – Creació d’una aula de coordinació docent

Videotutorial en el que s’explica com crear una aula de coordinació docent matriculant el professorat a la plataforma corporativa aules de la Conselleria.

Llegir més…AULES – Creació d’una aula de coordinació docent

AULES – Estructura i exemple aula coordinació docent

Videotutorial en el que s’explica cóm crear l’estructura d’un curs i afegir diferents activitats i recursos, així com un exemple visual (imatge) d’una aula de coordinació docent ja creada…

Llegir més…AULES – Estructura i exemple aula coordinació docent

AULES – Creació aula per a tutoria. Fòrum i diàleg

Breu videotutorial en el qual s’explica com crear un grup de tutoria en la plataforma Aules (Moodle ) de Conselleria.

Llegir més…AULES – Creació aula per a tutoria. Fòrum i diàleg

AULES – Crear un curs per assignatura matriculant tot un nivell

 En aquest videotutorial s’explica com crear un curs per a tot l’alumnat d’un mateix nivell educatiu mitjançant la plataforma corporativa de Conselleria Aules.

Llegir més…AULES – Crear un curs per assignatura matriculant tot un nivell

AULES – Crear un curs amb l’alumnat d’un grup matriculat

Videotutorial que explica com crear, a la plataforma corporativa de Conselleria Aules, un curs amb l’assistent de creació de cursos. En aquest vídeo es crea un curs per a una assignatura concreta amb l’alumnat d’un dels grups que tinguem assignats en Ítaca ja matriculat en el curs.

Llegir més…AULES – Crear un curs amb l’alumnat d’un grup matriculat

AULES – Subdividir en grups un Nivell

En aquest videotutorial expliquem com subdividir en grups més menuts un nivell a la plataforma corporativa de la Conselleria aules.

Llegir més…AULES – Subdividir en grups un Nivell

AULES – Com recuperar la contrasenya de l’alumnat

El Coordinador TIC Jose A. Martínez, de l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs (València), ens explica de manera molt senzilla i àgil com un docent pot recuperar la contrasenya de l’alumnat, bé de manera individual, bé de tot un conjunt.

Llegir més…AULES – Com recuperar la contrasenya de l’alumnat

AULES- Fer una còpia de seguretat d’un curs d’Aules i descarregar-la

Tutorial que mostra la manera de realitzar una còpia de seguretat d’un curs de la Plataforma Corporativa de la Conselleria Aules i com descarregar-la al nostre equip de manera que la tinguem disponible des d’aquest.

Llegir més…AULES- Fer una còpia de seguretat d’un curs d’Aules i descarregar-la

AULES- Restauració d’una còpia de seguretat d’un curs

En aquest videotutorial expliquem la manera de restaurar una còpia de seguretat d’un curs realitzat amb Aules, la Plataforma corporativa de Conselleria, des del nostre equip o des de la mateixa plataforma.

Llegir més…AULES- Restauració d’una còpia de seguretat d’un curs

AULES – Activitat Recent

El professor Héctor Pallarés de l’IES José de Ribera, Xàtiva, ens mostra en aquest vídeo com fer visible el bloc “activitat recent” i quines coses es poden veure en aquest bloc, com ara, informacions quan s’ha penjat una nova tasca, etc.

Llegir més…AULES – Activitat Recent

AULES – Fer còpies de seguretat i restaurar un curs per parts

Videotutorial de la Comunitat de coordinadors TIC en el qual s’explica com dividir en parts un curs d’Aules per a exportar-lo a la Plataforma ocupant el menor espai possible.

Llegir més…AULES – Fer còpies de seguretat i restaurar un curs per parts


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

 

Comparteix