Aneu a la barra d'eines

Ajuda per a incloure continguts i activitats en Aules. Videotutorials

Us mostrem un seguit de videotutorials que us ajudaran amb la publicació de continguts i activitats com: fitxers pdf, creació d'una pàgina, tasques, rúbriques, vídeos, qüestionaris, preguntes de fórmules i activitats JClic.

Continguts i Activitats

Publicar continguts. Conceptes bàsics

En aquest videotutorial s’explica el més bàsic per començar a omplir de contingut un curs en Aules: Activar edició i afegir seccions, recursos i activitats.

Llegir més…

Publicar continguts. Arxius PDF i altres

Aquest videotutorial explica com publicar continguts en format PDF a la plataforma Aules. Aquest procediment és el mateix si volem pujar altres formats d’arxiu igualment habituals com ara de text, presentacions, àudio, etc..

Llegir més…

AULES – Publicar continguts. Crear una pàgina

Aquest videotutorial explica com publicar continguts, creant una pàgina web en la plataforma Aules. Aquest tipus de contingut pot ser el mateix que podem publicar, per exemple, amb un PDF però si ho fem amb l’opció de pàgina, podem editar-ho directament des d’Aules i, a més, afavorim l’accessibilitat des de qualsevol dispositiu ja que no és necessari descarregar i obrir cap tipus d’arxiu per veure’n el contingut.

Llegir més…

AULES – Inserir una tasca

Aquest videotutorial explica breument com insertar una Tasca en la plataforma Aules. A través d’aquesta, els estudiants poden enviar la tasca realitzada amb un o més arxius i rebre feedback i avaluació docent.

Llegir més…

AULES – Incloure rúbrica en una tasca

Aquest videotutorial explica breument com incloure una rúbrica en una tasca d’Aules (moodle) de la Conselleria.

Llegir més…

AULES – Insertar un vídeo en la plataforma

En aquest senzill videotutorial s’explica com inserir un vídeo a la plataforma corporativa Aules (moodle) de la Conselleria.

Llegir més…

AULES – Inserir qüestionaris

Aquest videotutorial explica breument com inserir una Tasca qüestionari en la plataforma aules (moodle) de la Conselleria.

Llegir més…

AULES – Qüestionari: funcionament i enviament

Aquest videotutorial explica de manera breu com funciona una tasca de qüestionari de la plataforma aules (moodle) de la Conselleria.

Llegir més…

AULES – Qüestionari: preguntes d’opció múltiple

Aquest videotutorial explica de manera breu com funciona una pregunta de qüestionari d’opció múltiple de la plataforma aules (moodle) de la Conselleria.

Llegir més…

AULES – Qüestionari: pregunta de buits en una imatge

Aquest videotutorial explica de forma breu com incloure una pregunta d’omplir buits sobre una imatge a la plataforma Aules (moodle) de Conselleria.

Llegir més…

AULES – Qüestionari: pregunta de buits per omplir a un text

Aquest breu videotutorial explica com incloure preguntes de buits per omplir en un qüestionari en la plataforma corporativa Aules ( Moodle ) de Conselleria.

Llegir més…

AULES – Incloure una pregunta de fòrmules per aleatoritzar qüestionaris

El professor de Matemàtiques David Galiana, de l’IES Cap de l’Aljub de Santa Pola (Alacant), ens explica com crear una pregunta en un qüestionari que incloga activitats amb fòrmules matemàtiques. Des de l’equip de Coordinació TIC del SICE, agraïm la seua col·laboració.

Llegir més…

AULES – Qüestionaris opció múltiple des de plantilles TXT

Tutorial realitzat per Iván Garcia Moya, on ens mostra com realitzar un qüestionari important-lo des d’una plantilla TXT realitzada prèviament.

Llegir més…

AULES – Inserir una activitat Geogebra

 En aquest videotutorial es fa una explicació de com incloure una activitat en geogebra mitjançant fitxer adjunt.

Llegir més…

AULES – Inserir una activitat JClic a un curs

En aquest videotutorial us expliquem com incloure una activitat JClic en un curs de la plataforma Aules.

Llegir més…

AULES – LLibre de qualificacions – Crear categories

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de cursos mitjançant la ferramenta Aules de la Conselleria d’educació que ens explica com configurar un llibre de qualificacions i crear categories per a l’avaluació de l’alumnat

Llegir més…

AULES – Llibre de qualificacions – Incloure tasques a les categories

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de cursos mitjançant la ferramenta Aules de la Conselleria d’educació que ens explica com configurar un llibre de qualificacions i incloure tasques dintre de les carpetes de categories

Llegir més…

AULES – LLibre de qualificacions: Assignar percentatges a les categories

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de cursos mitjançant la ferramenta Aules de la Conselleria d’educació que ens explica com configurar un llibre de qualificacions i assignar percentatges a les carpetes de les categories.

Llegir més…

AULES – Llibre de qualificacions – Visualització de les Mitjanes i les notes finals

Videotutorial sobre el funcionament de la Plataforma per a la gestió i realització de cursos mitjançant la ferramenta Aules de la Conselleria d’educació que ens explica com configurar un llibre de qualificacions i veure com evolucionen les mitjanes dintre del curs

Llegir més…


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

Comparteix