Eines de comunicació en Aules. Videotutorials

No tot ha de ser posar i posar tasques o explicacions. Cal també mantindre contacte amb tots aquells amb qui interactuem, mantindre debats, rebre dubtes o atendre l'alumnat i les famílies d'una manera més personalitzada.
Amb aquests videotutorials us presentem el fòrum, l'activitat diàleg i també una manera per a realitzar el seguiment del nostre alumnat.

Comunicació

AULES – Comunicació amb l’alumnat. Fòrum

Aquest videotutorial explica com comunicar-se amb l’alumnat mitjançant el Fòrum en la plataforma Aules, tant de manera unidireccional a mode de tauler d’avisos de l’aula virtual, com també si es pretén establir algun tipus de tasca en la que siga necessari que participen i/o reben.

Llegir més…AULES – Comunicació amb l’alumnat. Fòrum

AULES – Afegir una activitat tipus Diàleg

Videotutorial realitzat per Román Carceller en el qual s’explica el procediment i la funcionalitat d’inserir un diàleg en un curs d’Aules. Serveix per establir converses amb l’alumnat.

Llegir més…AULES – Afegir una activitat tipus Diàleg

AULES – Ús bàsic de l’activitat Diàleg

Vídeo de Román Carceller explicant com usar el Diàleg d’Aules. Aquesta activitat ens permetrà realitzar converses privades entre diferents participants del curs.

Llegir més…AULES – Ús bàsic de l’activitat Diàleg

AULES – Activitat Diàleg. Regles d’obertura massiva

Videoturorial de Román Carceller que mostra com utilitzar l’activitat d’Aules “Diàleg” per a enviar un mateix missatge a molts destinataris però mantenint els diàlegs separats.

Llegir més…AULES – Activitat Diàleg. Regles d’obertura massiva

AULES – Seguiment de l’activitat de l’Alumnat

El professor d’Informàtica de l’IES El Caminàs, Román Carceller, ens mostra com seguir l’activitat de l’alumnat en un curs d’AULES tot i estar deshabilitat el registre d’activitat.

Llegir més…AULES – Seguiment de l’activitat de l’Alumnat


Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu trobar més videotutorials en aquesta pàgina de la secció Aules. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.

Comparteix