Aneu a la barra d'eines

Des del CEFIRE de Gandia s'han organitzat unes jornades formatives al voltant de la normativa vigent respecte la Protecció i Tractament de les Dades en els centres educatius, els dies 2 i 3 de maig de 2019, de 17h a 21h a la UPV Campus de Gandia. INSCRIPCIÓ

Vídeos de les jornades

Dia 2 de maig de 2019

Dia 3 de maig de 2019

 

En aquestes pretenem que el professorat aprofundisca en aquesta temàtica i entenga quins són els seus drets i deures com a personal funcionari de les administracions públiques. Som conscients que aquesta temàtica és recent en el nostre dia a dia i llegir tanta normativa pot donar peu a interpretacions diverses. Aleshores, què millor que unes jornades on s'explique clarament aquest tema i que el professorat faça la seua tasca correctament com a docent i amb el suport de la normativa.

A més, en aquestes jornades aprofundirem en el concepte de ciberseguretat, des d'una perspectiva docent però també des d'una com a usuaris de les eines i aplicacions digitals que estan al nostre abast.

Per últim, presentarem la formació TIC llançada per a aquest curs des de la SubDirecció General de Formació Permanent del Professorat (formació de catàleg) i la formació prevista per al curs vinent. A més a més, us oferirem la formació llançada per l'INTEF, per mitjà de les modalitats següents: cursos tutoritzats, nooc i mooc.

Donada la importància de la temàtica volem que aquesta formació siga el més accesible possible, motiu pel qual les jornades seran emeses pel canal GVA, mitjançant enllaços allotjats a la comunitat CvTIC. Les i els docents que vulguen seguir estes jornades per streaming podran participar igualment de forma activa fent preguntes als i les ponents a través del correu electrònic (ticgandia@gva.es) o pel Tuiter (#protecciodades, #CEFIREGandia, @CEFIREambitTIC).

Posteriorment a la realització de les jornades, les gravacions realitzades seràn allotjades a la comunitat CvTIC com a material de consulta.

Esperem la vostra assistència i participació.

dip dins 8