Aneu a la barra d'eines

Formació i autoformació per a PortalEdu

Per al curs 2020-2021 i donada la importància d’aquesta nova eina, es desenvoluparan diverses formacions incloses en la formació de catàleg de l’àmbit TIC. Tota la informació i programació d’aquestes formacions estarà disponible a través de la comunitat CvTIC, del canal de Telegram de la nostra comunitat i del lloc web de l’àmbit TIC aplicades a l’Educació dels CEFIRE.

Per a realitzar aquestes formacions es prioritzarà a les i els matriculats que pertanguen a un mateix centre, i que compten amb la matrícula d’un membre de l’equip directiu i/o de la coordinació TIC del centre. Hem de tindre en compte que per a realitzar aquestes formacions s’obri ja, encara que encara siga en fase de pilotatge, el lloc web oficial del centre en PortalEdu.

AUTOFORMACIÓ

També podeu trobar els materials dels cursos oferits en l’espai de la WIKI corresponent. Cal tindre en compte que, en tractar-se d’una plataforma que està encara en fase de desenvolupament i pilotatge, en cada formació els materials són revisats i modificats segons l’evolució del portal.

En aquest espai es troben allotjats els materials de l’última formació realitzada.

TEMA 1. Portal.edu, el nou portal d’ensenyament.

TEMA 2. La web en Portal.edu. Una eina de comunicació i dinamització TIC.

TEMA 3. Treballant amb Portal.edu I

TEMA 4. Treballant amb Portal.edu II

TEMA 5. Tractament de dades, drets d’autoria i bones pràctiques en la web de centre.