Aneu a la barra d'eines

Educa IGN, el portal de recursos educativos del IGN

Desde aquest mes de febrer ja estan disponibles els recursos educatius sobre les matèries en les que l’IGN és especialista: cartografia, sismologia, astronomia i geodèsia.  Els recursos educatius disponibles a la seua webcomprenen gran quantitat de material didàctic d’ús lliure i gratuït a través d’aplicacions interactives, videos, jocs, mapes físics, polítics i muts d’Espanya, Europa i el món a descàrrega i enllaç directe a l’Atles Nacional d’Espanya.
EducaIGN també ofereix més informació sobre com adquirir productes en format paper a través de la Tenda Virtual, la possibilitat de realitzar visites a la seu de l’IGN o del Real Observatori de Madrid i molts més enllaços d’interès per a aprofundir en l’estudi de les ciències de la Terra i la geografia.

El proper dijous 28 de febrer a les 17:00 és realitzarà una presentació en línia per a mostrar les novetats de EducaIGN. Per accedir-hi, és necessari fer clic en el següent enllaç en el moment de la presentació (no és necessari registrar-se amb antelació):

La presentació s’emetrà en directe i després estarà disponible en el canal de Youtube de l’IGN.

Per saber-ne més…