Aneu a la barra d'eines

Comença la fase de pilotatge de PortalEdu

Aquesta primera setmana de Març comença, el pilotatge del nou portal educatiu “PortalEdu”, desenvolupat i mantingut amb WordPress, per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport a través del SICE.

Aquesta nova plataforma oferirà els serveis d’allotjament dels llocs Web dels centres públics no universitaris depenents de la Conselleria, així com el blogs docents del professorat d’aquests, tal i com ha fet fins ara de manera semblant, la plataforma Mestre a Casa.

En aquesta fase hi participaran 15 centres públics representatius de diferents àmbits educatius de la Comunitat Valenciana. Aquests centres donaran per iniciat el pilotatge participant amb un curs inicial del nou entorn, PortalEdu, i que es centrarà en l’edició i gestió de la web de centre. L’objectiu és que, en acabar la formació, els centres pilot tinguen iniciat en la nova plataforma, un nou lloc web amb un mínim de components bàsics.

El propi equip de PortalEdu s’ha encarregat del disseny, gestió i desenvolupament de la plataforma i la Coordinació TIC col·labora en els processos de difusió, seguiment del procés de pilotatge i posterior implementació.

PortalEdu estarà disponible per a tots els centres i docents, a partir del curs 2019-2020. Per aquest motiu, i per reforçar el testeig de la nova eina, des del CEFIRE s’ha oferit a tots els centres l’acció formativa “Portal Educatiu: allotjament de la web de centre i blog docent”, que es durà a terme del 13 de maig al 23 de juny.