Aneu a la barra d'eines

Canal CvTIC a YouTube

Coneixeu el canal de YouTube de la comunitat CvTIC? És un canal de videotutorials gestionat per l’equip de Coordinació TIC del SICE. El Canal CvTIC està organitzat en diferents llistes de reproducció i encara que va nàixer al voltant de l’ús d’AULES, s’ha anat enriquint amb altres com ara Portal.EDU i també amb un ventall d’aplicacions disponibles en Lliurex i eines que afavoreixen o faciliten la creació de recursos educatius digitals i, en definitiva, donen suport als processos d’ensenyament i aprenentatge més enllà de la modalitat presencial. Tots els videotutorials amb llicència CC-BY-SA.

A poc a poc, el canal ha anat creixent i evolucionant fins a convertir-se en el que és ara. En un principi només contenia tutorials d’Aules i per això el vam crear amb el nom d’Aules, de seguida se’ns va quedar curt el nom i va passar a nomenar-se Aules-CvTIC. Finalment, hem vist que pot ser de molta utilitat per allotjar vídeos públics d’Aules però també d’altres plataformes i sistemes GVA per als centres com ara Portal.EDU o Lliurex. Com que és un canal no oficial però està gestionat pel mateix equip que gestionem el Portal CvTIC, hem decidit posar-li el nom “Canal CvTIC”.

Gran part dels continguts d’aquest Canal CvTIC han estat desenvolupats amb la col·laboració altruista i desinteressada de docents de diferents àmbits i nivells educatius, la qual cosa agraïm i agrairem infinitament.

A continuació es mostren algunes de les llistes de reproducció que tenim creades en el canal:


Llista de reproducció: Aules. Primers passos


Llista de reproducció: Portal.EDU


Llista de reproducció: Miscel·lània


 

 

Aquest article va ser publicat per primera vegada en el butlletí CvTIC núm 22. Podeu explorar més butlletins en Aquesta Pàgina.