Aneu a la barra d'eines

Bloquejar i eliminar correu no desitjat en Horde

Per a bloquejar i eliminar correu no desitjat des del gestor de correu web Horde, tenim dues opcions:

  1. Seleccionant manualment les adreces de correu (d’una en una o en grups) que volem bloquejar i eliminar, traslladant-les a un filtre que està ja creat amb el nom Llista negra i que s’encarrega de bloquejar-los i eliminar-los a partir d’eixe mateix moment.
  2. Configurant aquest mateix filtre Llista negra des dels menús adients, incloent la o les adreces de correu que volem bloquejar per a que, de manera automàtica i sense cap intervenció personal, igualment i a partir d’aquest moment, es bloquegen i s’eliminen.

1. Selecció manual del correu no desitjat des de la safata d’entrada

  • Des de la safata d’entrada, seleccionarem el missatge o els missatges que volem bloquejar.
  • Clicant al botó dret del ratolí se’ns obrirà un menú contextual en el qual caldrà seleccionar, senzillament, Llista negra.
  • Les adreces de correu seleccionades passaran a formar part del filtre Llista negra i a partir d’eixe moment, els correus entrants es bloquejaran i eliminaran de manera automàtica.

 

2. Configuració del filtre, incloent-hi les adreces de correu no desitjat a bloquejar

Per accedir a les opcions del filtre personalitzable Llista negra, ho podem fer a través dels menús del gestor Horde, seguint la ruta:

  • Menú Correu
  • Submenú Filtres
  • Opció Llista negra

Introduïm a la finestra les adreces de correu electrònic que volem bloquejar i desem. Per defecte, ja està seleccionada l’acció Eliminar completament el missatge.

I tot seguit, cal clicar en Aplicar filtres perquè la nova regla que hem configurat es dese.

A posteriori, podrem continuar editant la regla Llista negra sempre que ho considerem oportú o, si fos el cas, crear una nova regla que s’adapte a les nostres necessitats.