Aneu a la barra d'eines

SALUTACIÓ D'INICI DE CURS 2020 - 2021

Des de la Coordinació TIC del Servei d'Informàtica per als Centres Educatius (SICE) us donem la benvinguda al nou curs acadèmic 2020-2021 que recentment hem iniciat, un curs marcat per les circumstàncies actuals de la pandèmia que ens convida a readaptar-nos i familiaritzar-nos amb l'ús de diferents entorns, plataformes i serveis TIC per a que la nostra tasca i l'atenció a l'alumnat i a les famílies continue sent la millor possible.

Com sempre fem en aquests moments, volem recordar-vos la importància de realitzar el nomenament administratiu del càrrec de coordinació TIC de forma adequada, així com la necessitat de comprovar l'accés al correu específic i corporatiu d'aquesta coordinació (centres públics), ja que aquest serà el principal canal de comunicació entre l'administració i la persona coordinadora TIC del centre.

Des de l'equip de Coordinació TIC ens agradaria donar-vos la benvinguda al curs amb una jornada informativa, encontre que venim celebrant any rere any de manera presencial en diferents localitats repartides per tota la geografia de la comunitat i amb una bona acollida que ens convida a seguir oferint-la. Es tracta de la «Jornada de Benvinguda CTIC», dirigida fonamentalment a coordinadors/as TIC i a equips directius.

Aquest curs i per qüestions òbvies, la Jornada de Benvinguda CTIC es realitzarà en modalitat virtual, el dimecres 14 d'octubre i en dues sessions a escollir en horari de matí o de vesprada. Hi tractarem temes sobre l'organització de l'ús de les TIC en els centres educatius i compartirem novetats i experiències a més de tractar consultes i dubtes entre tots els assistents.

Igualment, i per a facilitar l'ús de les TIC en els centres educatius, continuarem realitzant de manera conjunta amb les assessories TIC dels diferents CEFIRE, diverses accions formatives i informatives encaminades a assessorar en la tasca de la coordinació TIC i a promoure l'ús de la tecnologia educativa. La primera d'elles, com ja és habitual aquests últims anys, serà la «Formació Inicial per a la CTIC».

Sobre aquestes actuacions formatives i altres notícies i novetats, tindreu puntual informació a través de la nostra Comunitat CvTIC. A més, anireu rebent notícies actualitzades a través del nostre Butlletí CvTIC i el nostre canal de telegram.

Si teniu qualsevol dubte, suggeriment o inquietud sobre qualsevol d'aquestes tasques o informacions, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Una salutació. L'equip de Coordinació TIC

Benvinguda 20-21