Aneu a la barra d'eines

BENVINGUDA AL CURS 2019 - 2020

CURSO 2019 - 2020 (1)

Des de la Coordinació TIC del Servei d'Informàtica per als Centres Educatius (SICE) us donem la benvinguda al nou curs acadèmic 2019-2020.

En primer lloc, volem recordar-vos la importància de realitzar el nomenament administratiu del càrrec de coordinació TIC de forma correcta, així com la necessitat de comprovar l'accés al correu específic d'aquesta coordinació (centres públics), ja que aquest serà el principal canal de comunicació entre l'administració i el/la coordinador/a TIC del centre.

De la mateixa manera que al curs anterior, des de l'equip de Coordinació TIC ens agradaria donar-vos la benvinguda al curs amb una jornada informativa presencial «Jornada de Bienvenida CTIC», dirigida a equips directius i coordinadors/as TIC. Hi tractarem temes sobre l'organització de l'ús de les TIC en els centres educatius i compartirem novetats i experiències a més de tractar consultes i dubtes entre tots els assistents.

Igualment, i per a facilitar l'ús de les TIC en els centres educatius, continuarem realitzant de manera conjunta amb les assessories TIC dels diferents CEFIRE, diverses accions formatives i informatives, encaminades a assessorar en la tasca de la coordinació TIC i a promoure l'ús de la tecnologia educativa. La primera d'elles, com ja és habitual aquests últims anys, serà la «Formació Inicial per a la CTIC».

Sobre aquestes actuacions formatives i altres notícies i novetats, tindreu puntual informació a través de la nostra Comunitat CvTIC. A més, anireu rebent notícies actualitzades a través del nostre Butlletí CvTIC i el nostre canal de telegram.

Si teniu qualsevol dubte, suggeriment o inquietud sobre qualsevol d'aquestes tasques o informacions, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Una salutació. L'equip de Coordinació TIC