Avisos Correu GVA

Recull d’avisos publicats sobre el Correu electrònic docent @gva des que va començar el confinament fins al divendres 22 de maig.


17/04/2020

✉️ Correu electrònic docent GVA #CalSaber 📬

✔️ La quota de correu corporatiu no és il·limitada
✔️ Tot i que s’ha procedit a augmentar la quota segons s’arriba al límit, convé seguir fent un ús responsable📣 En el portal CvTIC s’ha reorganitzat tota la secció Correu GVA +info 🔗Per ajudar a fer un ús responsable de la bústia de correu s’han afegit nous continguts en les seccions 📨➡️ Gestió i Configuració +info 🔗
➡️ Programari client: Thunderbird +info 🔗A més de les explicacions oportunes, s’han afegit dos videotutorials amb recomanacions per a l’ús de Thunderbird per tal de no omplir la quota de correu GVA.


06/04/2020

📣 DGTIC informa: enviament de fitxers correu @gva

Si ets docent d’un centre públic, et demanem, per favor, que intentes no enviar fitxers pesats per correu electrònic perquè, encara que hem augmentat l’espai d’enviament, si tots els usuaris envieu aquest tipus de fitxers “grans”, açò pot provocar que el servei es col·lapse. Comprimir els fitxers o usar un enllaç són dues alternatives. Gràcies per la vostra comprensió.