⚠️ Avisos AULES ⚠️

Recull d’avisos publicats sobre AULES des que va començar el confinament fins al divendres 22 de maig.


04/05/2020

📣 AVÍS AULES

Realitzades les tasques de manteniment  d’aquest cap de setmana, s’han tornat a duplicar les infraestructures de la plataforma AULES.

S’ha millorat el servei per a donar abast a més usuaris i usuàries seguint les indicacions del Pla MULAN i ampliant-lo a tot el col·lectiu, docents i estudiants, de PRIMÀRIA.


02/05/2020

📣 AVÍS AULES

Degut a tasques de manteniment  relacionades amb l’ampliació de la infrastructura, es tallarà l’accés a AULES des d’aquest diumenge a les 10:00 fins el dilluns a les 8:00.

Disculpeu les molèsties


21/04/2020

➡️➡️  🖥▶️ TUTORIALS altres eines amb AULES 📣 

Tenim nous materials d’ajuda per a l’ús d’altres eines. Si t’interessa generar continguts en plataformes externes a Aules, a més d’altres informacions vàries, et suggerim que revises tota la informació que tenim en la secció “Miscel·lània” +info🔗


20/04/2020

🙍🏻‍♀️🙍🏻‍♂️ TUTORIALS per a alumnat sobre AULES  

Continuem afegint materials d’ajuda per a l’ús d’Aules. Si necessites ajuda per a assessorar el teu alumnat en l’ús de les funcions bàsiques d’Aules, et suggerim que revises tota la informació que tenim en la secció “Alumnat” +info


19/04/2020

💼 TUTORIALS gestió i organització d’AULES 📣 

Si tens dubtes sobre com crear una aula a Aules, o quines funcionalitats pot tindre, et suggerim que revises tota la informació que tenim en la secció “Gestió i organització” +info🔗

Continuem afegint materials d’ajuda per a l’ús d’Aules.


18/04/2020

🔊👭 TUTORIALS comunicació a través d’AULES 📣 

Si tens dubtes sobre com comunicar-te amb el teu alumnat a Aules, et suggerim que revises tota la informació que tenim en la secció “Comunicació”  +info🔗

Continuem afegint materials d’ajuda per a l’ús d’Aules.


17/04/2020

➡️ 🎓 TUTORIALS per a crear continguts i activitats a AULES 📣 

Continuem afegint materials d’ajuda per a l’ús d’Aules. Si tens dubtes sobre com crear i gestionar activitats a Aules, et suggerim que revises tota la informació que tenim en la secció “Continguts i activitats” +info🔗


16/04/2020

➡️ 🎥 TUTORIALS AULES 📣 

Continuem afegint materials d’ajuda per a l’ús d’Aules. Si tens dubtes sobre com començar a treballar a Aules, et suggerim que revises tota la informació que tenim en la secció “Primers passos” +info🔗


15/04/2020

📣 DGTIC informa 

S’està aprofitant el període no lectiu per a reforçar les plataformes del Pla Mulan. Aquesta vesprada s’han realitzat actuacions sobre AULES que han causat alguns errors. Ja està solucionat. DISCULPEU LES MOLÈSTIES OCASIONADES.


03/04/2020

📣 AVÍS AULES 

Seguint el calendari establit en el pla MULAN, des de hui pot accedir a la plataforma Aules l’alumnat de les Escoles Oficials d’Idiomes, a més de l’alumnat d’ESO, Batxillerat i FP que ja tenia accés prèviament.

El professorat de tots aquests ensenyaments pot crear noves aules virtuals i inscriure l’alumnat corresponent.


31/03/2020

📢 Canvis i recomanacions AULES 📢 

ASPECTE GRÀFIC: Xicotets canvis destinats a facilitar l’accés i millorar el rendiment. Així, els cursos es mostraran en l’àrea personal amb una llista senzilla en compte de les icones.

CREACIÓ DE NOUS CURSOS: Inhabilitat fins a comprovar el bon rendiment del sistema, espereu nous avisos.

MISSATGERIA: Inhabilitada. Podeu enviar missatges privats a l’alumnat afegint l’activitat “diàleg” en un curs.

APP MÒBIL MOODLE: Temporalment està inhabilitada, es farà l’avís quan torne a funcionar.

REGISTRE:

El registre d’activitat de l’alumnat també està inhabilitat. És pot comprovar l’hora d’entrada més recent al llistat d’usuaris inscrits

RECOMANACIONS:

1️⃣ Realitzeu l’activitat docent en les hores de menor afluència de la plataforma, és a dir, preferentment fora de l’horari de 9 a 15 h., de manera que la publicació i correcció de tasques siga més àgil.

2️⃣ Recordeu que en cas que es presente algun entrebanc amb l’ús de l’APP, és possible accedir a Aules també des de qualsevol navegador del mòbil o la tauleta.


28/03/2020

📢 AVÍS: Parada d’AULES 🛑 

L’ampliació de servidors requereix de tasques de manteniment que obligaran a realitzar una parada de la plataforma a partir de demà a les  13:00 fins dilluns com a molt tard a les  8:00.

Disculpeu les molèsties i gràcies per la comprensió.


26/03/2020

📅 Publicació del calendari 

El Calendari implementació ferramentes pla MULAN s’envia als centres la vesprada del 25/03 i inclou les dates d’incorporació a Aules de l’alumnat dels diferents tipus i nivells d’ensenyaments.


25/03/2020

⚠️ Avís AULES 

S’ha restablit l’accés a AULES a tot el personal docent, si bé únicament el personal que impartisca ESO, Batxiller, FP i ensenyaments d’idiomes en EOI podrà crear noves aules virtuals.

Respecte a l’alumnat, únicament poden accedir aquells que cursen FP semipresencial, a l’espera de noves indicacions des del pla Mulan.

És possible que després de la reactivació algun alumne o alumna haja de restablir la seua contrasenya. Això ho pot fer el propi alumnat des del seu perfil (preferències) o el personal docent des de l’opció reinicia contrasenyes del menú d’AULES.
En qualsevol cas, si un usuari no pot accedir a causa de les instruccions del pla Mulan, se li adverteix explícitament després de l’inici de la sessió.
En cas d’aparéixer problemes, és possible contactar amb el SAI tal com s’indica en el portal CvTIC.

Gràcies a totes i a tots pel treball realitzat durant aquests dies, i molts ànims.


24/03/2020

📣 Avís AULES 24/03/2020

Calendari d’accés d’alumnat i professorat a Aules: estem a l’espera d’instruccions concretes per part de la Conselleria. En el moment en què hi haja novetats, ho comunicarem per ací i ancorarem el missatge igual que hem fet amb aquest.


17/03/2020

✉️ Publicació del pla MULAN 

El 17/03/2020 s’envia als centres un comunicat amb Instruccions per al seguiment del Pla MULAN el qual inclou la plataforma AULES dins els sistemes a usar pel professorat durant la suspensió de les classes presencials.