Aneu a la barra d'eines

Accés a Aules: Personal docent i d’Administració i Serveis

Qualsevol docent, o membre de l'administració educativa (en l' àmbit no universitari de la Comunitat Valenciana) pot accedir a Aules sense necessitat de sol·licitar l'alta, amb l'única condició de disposar d'usuari i contrasenya per a accedir a Itaca. En canvi, l'alumnat no disposa d'usuari creat en Aules fins que el professorat els inscriu en una aula virtual.

L'accés a Aules es realitza mitjançant qualsevol navegador a través de la direcció web https://aules.edu.gva.es.

Un formulari preguntarà pel nom d'usuari i la contrasenya:

IMPORTANT:

Un docent pot tindre també el rol d'alumne (si està cursant estudis en una escola d'idiomes, per exemple). Per tant, el nom d'usuari i la contrasenya, com la manera de resoldre problemes d'accés, depenen de la mena de rol amb el qual s'accedisca (docent o alumne)

 

Per a l'accés amb perfil de professor, s'ha d'utilitzar el mateix usuari (normalment el NIF o NIE) i contrasenya que per a Itaca, Ovidoc, i la resta d'aplicacions de gestió educativa. En cas de no poder iniciar sessió correctament, es recomana tractar d'accedir a Itaca a través de l'adreça  https://itaca.edu.gva.es, i:

  • Si no pot accedir (la web indica que la contrasenya no és vàlida), cal telefonar al  SAI al telèfon 961207685, i indicar que no recorda la contrasenya d'Itaca. El personal del SAI procedirà a reinicialitzar la contrasenya una vegada haja verificat la identitat de l'usuari.
  • Si pot accedir a Itaca, però aquest usuari i contrasenya no són vàlids per a Aules, haurà igualment de telefonar al SAI, però indicant aquesta vegada que sí que recorda l'usuari d'Itaca, però que amb ell no pot accedir a Aules.

Vegeu també