2017
La tercera etapa de la campanya inicial RqRqR culminà el 8 de març amb la representació del teatre-fòrum contra la violència de gènere i els masclismes quotidians a la Sala d’Actes de la Conselleria.
Durant el curs 2017-2018 i amb data de 15 de novembre de 2017, es va reunir la Mesa per la Igualtat en què es va presentar el Pla Director de Coeducació 2017, de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, i es van demanar aportacions. Atés que el CECV té constituïda una Comissió de Coeducació, es va considerar pertinent convocar-la per tal que poguera fer recomanacions per elevar-les a la Comissió Permanent del CECV, entre les quals es va proposar fer referència en algun apartat a l’acció tutorial com a acció preventiva, i es va recomanar incorporar al Pla Director una reflexió sobre el currículum ocult, és a dir, un anàlisi crític de tots aquells elements que conformen el currículum ocult en relació a la igualtat entre dones i homes: comportaments, ocupació d’espais, jerarquies i direcció, lideratges i oposicions, etc.
A més, el CECV es va adherir al Pacte valencià contra la violència de gènere i masclista de la Generalitat Valenciana. I, continuant amb la campanya RqRqR i amb l’elaboració de l’informe de recomanacions a l’Administració educativa, encetà un estudi dels masclismes quotidians a l’aula per mitjà de tres qüestionaris kahoot que es contestarien a partir del 24 de novembre de 2017 en un acte al Teatre Els XIII de Vila-Real. Un d'ells es dirigia a l'alumnat, l'altre al professorat i el tercer, a les famílies.
En aquest acte també es van dur a terme el lliurament dels tres premis de Rap per la Igualtat, amb l'actuació dels grups d'escolars guanyadors. Per tal d’organitzar aquest acte, es comptà amb les assessories d'igualtat dels CEFIRE i les agències d'igualtat dels municipis.