Sopar de convivència

Un any més el dia 7 de juny a partir de les 20.00 h tindrem el nostre sopar de germanor i convivència, amb DJ per a amenitzar la vetlada. Enguany no es realitzaran activitats prèvies al sopar amb la finalitat de muntar les taules i que pugueu trobar-les ja muntades per a intentar que siga més còmode i menys problemàtic per a tots i totes.

Per a tot aquell que vulga agafar la seua taula, el preu es manté a 20 euros la taula amb 10 cadires i podeu reservar-la i pagar-la a Natalia del dimarts 21 al dijous 30 de maig de 17.15 a 18.15 i el dijous 23 i dijous 30 de 9.00 a 9.30. En col·locar nosotr@s les taules, si voleu tindre-les juntes necessitem que les reserveu i pagueu alhora.

Ens agradaria posar l’accent que les taules han de reservar-se i pagar-se el dijous 30 com a més tard ja que cal demanar-les. No s’acceptaran pagaments ni reserves després d’eixa data. En compensació per les activitats prèvies el dia de la cremà de la foguera, posteriorment a esta realitzarem, per a tot l’alumnat del centre, una festa de l’espuma. Gràcies per la vostra comprensió i participació.

Ampa CEIP El Palmerar