PASSEIG PER L’HORTET I NOVETATS

ANEM A FER UN PASSEIG PER L'HORTET!

D'aquesta manera anirem contant-vos com ens va tot i com estan totes les nostres plantetes!

En primer lloc, comentar que antes de nadal, vam instal·lar un xicotet hivernacles en el bancal dels bròcolis i coliflors, perquè com sabiem, durant les vacances de nadal faria molt de fred. I ens va vindre molt bé!

IMG_20210112_151839
IMG_20210107_115618
IMG_20201222_152617

Quan vam tornar de nadal, vam veure que els bròcolis van créixer moltíssim. Així que un dia vam fer la collita, i els vam provar de dues maneres. El vam menjar cru, i també bollit. Als alumnes els va encantar, sobretot el cru. Així que ja ho sabeu, a casa també els podeu fer amb una amanida...

També vam aprendre, que una vegada hem fet la collita del bròcoli, la planta continua fent més bròcolis per les rames secundàries,  i encara que aquest són més xicotets que el principal, també es faran grans i bonics, tal i com podeu vore a les imatges anteriors.

Alguna classe també va fer una xicoteta collita, i van provar els pèsols! Quan vagen creixent més ja anirem fent la collita per tal que totes les classes puguen provar-los!

La resta de cultius també estan anant molt bé. Com podeu veure, la coliflor i la col ja estan començant aixir, prompte les provarem! I les faves, espinacs i creïlles també estan molt boniques!

Finalment, ja hem preparat el planter per a la plantació de primavera. Hem preparat moltes plantes, tant medicinals (menta, alfàbrega, espígol, jolivert, orenga...) com hortalisses i fruites (albergina, carabassí, tomaca, meló, dacsa, pimentó, etc.)

Esperem que puguem collir molt més!!