CONVOCADA VAGA ESTUDIANTIL PER AL 23 DE MAIG 2024

Estimades Famílies: 

Els comuniquem que el pròxim 23 de maig de 2024 hi ha convocada una vaga per part del sindicat d’estudiants baix el lema “Prou atacs al valencià! No a la destrucció de l’educació pública!

Els grups d’alumnes amb dret a vaga (des de 3r d’ESO fins a Batxillerat i FBP), reunits en assemblea, han comunicat la seua intenció de secundar-la. L’alumnat que vaja a secundar la vaga, haurà de presentar al seu tutor/a l’autorització per assistir a aquesta convocatòria o bé caldrà que la família justifique l’absència mitjançant la Web Família. (descàrrega de l’autorització). Els recordem que l’alumnat de 1r i 2n d’ESO no poden exercir encara aquest dret.  Comunicat vaga.

Així mateix, els comuniquem que el mateix dijous 23 de maig, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic, ha convocat en tota la comunitat educativa (pares i mares, professorat i alumnat) a la realització d’una vaga, per la qual cosa el Centre contarà amb serveis mínims per a atendre l’alumnat que acudisca al Centre, no obstant això, no podem assegurar que s’impartisquen totes les matèries.

L’alumnat que acudisca al Centre el dia de la vaga, no podrà eixir sense autorització signada dels seus pares / mares / tutors legals.

Atentament 

Direcció de l’IES Clot del Moro