X EDICIÓ CONCURS IDEA-T

El passat dimarts 8 de novembre, va tindre lloc al Saló d’actes del CIP FP Batoi la presentació de la desena edició del concurs IDEA-T, promogut per el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i l’Excm. Ajuntament d’Alcoi. Aquest concurs està destinat als centres educatius que estudien Batxillerat i Cicles formatius relacionats amb la família professional d’Admisntració i Direcció d’Empreses.


Aquesta presentació va ser realitzada per el Director de l’EPSA Pau Bernabeu,per el  Regidor d’Ocupació, Empresa i Formació, Recursos Humans, Prevenció de Riscos Laborals, i Esports d’Alcoi  Alberto Belda i el Vicedirector del CIP FP Batoi José María Guarinos.


Vam tindre com a convidada a la guanyadora de l’edició anterior Carolina Castillo (alumna del CIP FP Batoi), qui ens va explicar la seua experiència i va donar unes paraules de motivació a alumant del nostre centre, de la família d’Administració i Finances.

Us adjuntem les bases del concurs.

Visita a l’empresa El Serpis

Els alumnes de 1er d’Administració i Finances han visitat hui l’empresa Serpis a Alcoi. En la primera part de la visita han pogut conéixer com es va desenvolupar la idea d’empresa i es va posar en marxa, així com quina ha segut la seua evolució fins a l’actualitat. Després han visitat la fàbrica on han conegut quin es el procés de producció i el funcionament.

ARRANCA LA TEMPORADA 2022-23

Ja tenim sel·leccionats per a Erasmus 2022-23. Enhorabona a tots i totes.

Un total de 24 alumnes podràn gaudir aquest curs escolar d’una experiència Erasmus.10 alumnes de Grau Superior i 14 alumnes de Grau MItjà.Entre les destinacions que van a conèixer estàn: Angoulême, La Valeta, Tallaght, Dublin…

Us anirem contant!!!

Just enjoy it!


Cuineres de territori

Ahir varem tindre el plaer de presentar el llibre “Cuineres de territori” al saló d’actes del CIP FP BATOI pels seus autors Maria Tormo i Josep Bernabeu professors de la Universitat d’Alacant.

Una mirada a la cuina autòctona de la província que s’està perdent i fer visibles a les dones com a verdaderes transmissores  del coneixement gastronòmic i culinari del nostre territori, a més de fer una proposta sostenible d’elaboracions culinàries amb productes autòctons i de temporada.

PROJECTE HOSPITAL D’AUXILIAR D’INFERMERIA

El passat 21 d’octubre es va iniciar un projecte de col·laboració entre el CIPFP Batoi i l’hospital Verge dels Lliris, per complementar la formació que rep el nostre alumnat de Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) al centre.

Aquest projecte pilot va ser presentat  a l’hospital Verge dels Lliris per posar-lo en pràctica aquest curs 2022/2023. Gràcies a aquesta col·laboració, els alumnes del grup del matí del cicle TCAI van poder gaudir els dies 21 i 28 d’una jornada de formació a les instal·lacions de l’hospital. Van poder conèixer in situ com està estructurat el mateix i van conèixer les funcions que realitza el TCAI als serveis de Tramatologia, Oncologia i Hospital de Dia. L’alumnat va ser acompanyat per professors/es que imparteixen classe al cicle de TCAI del CIPFP Batoi.

Donem les gràcies al personal de l’hospital Verge dels Lliris per la seua col·laboració i implicació.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies