Jornada de Difusió dels projectes d’investigació i innovació aplicada en els centres de FP, PIIAFP

El passat 10 de juny es va celebrar la Jornada de Difusió dels projectes d’investigació i innovació aplicada en els centres de FP, PIIAFP, al Centre de Congressos d’Elx, convocada per la directora general de FP, Dña. Marta Armedia Santos i dirigida per CIDA (Centre d’Investigació Digital Avançada).

La nostra companya Verónica Domenech va assistir com a coordinadora del projecte “Verte bien, Sentirte bien” acompanyada per la Directora del CIPFP BATOI Ofelia Cháfer i la Vicedirectora Inmaculada Lillo per ser Centre d’Excel·lència d’Imatge Personal de la Comunitat Valenciana. Durant 3 minuts mitjançant un “elevator pitch” va explicar l’objectiu del projecte mostrant els resultats del treball realitzat durant aquests dos anys, coordinat des del CIPFP BATOI juntament amb 6 centres associats (IES LAS FUENTES; IES LA ENCANTÁ; IES LA VEREDA, IES CABANYAL, IES FRANCESC TÀRREGA, IES SALVADOR GADEA). Es va explicar el resultat de la investigació, desenvolupament i aplicació de la innovació a la pràctica docent per a la seva adaptació en el sector productiu.

En definitiva, va ser una jornada de difusió juntament amb altres 21 projectes de la Comunitat Valenciana i un intercanvi d’experiències molt enriquidor.