iMou-te: El Centre Educatiu Comenius de València visita a CIP FP Batoi

El passat 29 de maig, el CIP FP BATOI va tindre l’honor de rebre la visita del Centre Educatiu Comenius de València, en el marc del programa Imoute de la Generalitat Valenciana. Esta visita s’emmarca dins del projecte de recursos humans “Estem buscant-te”, l’objectiu principal dels quals és fomentar la col·laboració i l’intercanvi de bones pràctiques entre alumnat de distints centres educatius.

La jornada va començar amb una càlida benvinguda per part de Ricardo Jordá, professor del departament d’Administració i gestió i de Ofelia Cháfer directora del CIP FP BATOI. A continuació, es va dur a terme una presentació detallada sobre el funcionament i els assoliments del centre, destacant les innovacions pedagògiques i els projectes en curs. Els representants del Centre Educatiu Comenius van mostrar un gran interés a conéixer les metodologies emprades i les estratègies de formació professional que han posicionat a C.E. Comenius, a l’IES Cotes Baixes i a CIP FP Batoi com un referents en l’educació.

Durant la visita, els participants van tindre l’oportunitat de recórrer les instal·lacions del CIP FP BATOI, incloent-hi els tallers especialitzats, laboratoris i Aula Ateca-Emprén. Este recorregut va permetre a Silvia García, Eva i José María de C.E. Comenius apreciar de primera mà la qualitat dels recursos i el compromís del centre amb la formació integral dels seus estudiants.

A més, la jornada va continuar amb visites a empreses, començant per l’empresa Cándido Miró, S.A, el nostre més sincer agraïment a Fàtima per la seua professionalitat. En esta visita, els participants van poder conéixer el procés de producció i la gestió empresarial que ha portat a esta empresa a destacar en el seu sector. La segona visita empresarial va ser a AITEX, l’Institut Tecnològic Tèxtil, el nostre més sincer agraïment també a Eugeni Rufo per la seua professionalitat, on es va presentar una visió innovadora de la investigació i el desenvolupament en l’àmbit tèxtil, subratllant la importància de la col·laboració entre l’educació i la indústria per a fomentar el progrés tecnològic.

El programa “Estem buscant-te” ha demostrat ser una iniciativa valuosa per a enfortir les xarxes de col·laboració entre centres educatius i potenciar el desenvolupament professional dels docents. La visita del Centre Educatiu Comenius al CIP FP BATOI no sols va enriquir a totes dues institucions, sinó que també va obrir noves vies per a futurs projectes conjunts.

El CIP FP BATOI agraïx al Centre Educatiu Comenius la seua visita i espera continuar treballant junts en el marc del programa Imoute, impulsant així una educació col·laborativa i de qualitat.