Xarrada projecte trèvol: La metodologia del treball amb suport.

El Projecte Trèvol ens ha visitat per compartir amb nosaltres el desenvolupament de la metodologia de TREBALL AMB SUPORT que fan servir per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional.

Amb aquesta metodologia, les persones amb discapacitat intel.lectual poden accedir al món laboral ordinari, amb l’ajuda de la figura del/la “Preparador Laboral” (una de les possibles ocupacions que podran dur a terme l’alumnat del CFGS Tècnic en Integració Social)

Esta xarrada ha estat organitzada conjuntament pel professorat del cicle de Tècnic en Integració Social, concretament del mòdul “Inserció sociolaboral”  tant de la modalitat presencial com semi-presencial.

L’alumnat ha pogut enriquir-se en gran mesura d’un projecte que a hores d’ara és un referent a nivell nacional per la seua llarga trajectòria i experiència en l’àmbit de la inclusió en general i de la metodologia de TREBALL AMB SUPORT en especial.

Agraïm la seua col.laboració a Celia (prospectora d’ocupació), Carol i Elena (preparadores laborals) i Maria i Carlos, dues persones amb diversitat funcional que ens van contar la seua experiència en primera persona pel que fa al seu procés d’inserció laboral en l’empresa ordinària.

@trevolintegra (instagram) Projecte Trèvol (facebook)