FOL promou la formació activa i participativa mitjançant una xarrada i una activitat de gamificació al CIP FP BATOI

Amb activitats formatives com la xarrada de hui, el CIPFP Batoi aposta per la formació integral dels seus estudiants, proporcionant-los eines i coneixements essencials per a enfrontar-se al món laboral amb èxit i responsabilitat.

La representat sindical de CCOO, Natalia Beso, ha impartit la xarrada “La participació de les persones treballadores en l’empresa” adreçada a l’alumnat de FOL. Durant la seva ponència, s’han tractat temes molt rellevants com la llibertat sindical, els sindicats, la representació dels treballadors i treballadores en l’empresa, i els conflictes col·lectius.

La ponent ha subratllat la importància de la participació activa dels treballadors i treballadores en la defensa dels seus drets laborals. A més, ha posat èmfasi en el paper fonamental dels sindicats en la protecció i promoció dels interessos dels treballadors i treballadores. La conferència ha estat una oportunitat única perquè l’alumnat de FOL adquireixi un coneixement més profund sobre els drets laborals esmentats anteriorment.

Un Kahoot sobre els temes exposats ha aconseguit dinamitzar i impulsar la participació de l’alumnat. Aquesta activitat de gamificació ha rebut una excel·lent acollida per part dels estudiants, demostrant la importància d’abordar aquests temes en l’àmbit educatiu i la necessitat de fomentar la participació activa dels alumnes en el seu procés d’aprenentatge.

Aquests tipus d’experiències no només els prepara per a les demandes del món laboral, sinó que també els motiva a abraçar el seu futur amb confiança i determinació.