i-Mou-te: Foment de l’Esperit Emprenedor en els mòduls de FOL i EIE

El passat dia 18 d’abril de 2024, vam rebre la visita del professorat observador procedent dels IES Figueras Pacheco, IES Pare Arques, IES Sant Vicent, IES Monastil i de l’IES El Pla, amb motiu del programa i-Mou-te per a la formació del professorat, on el CIP FP Batoi és centre amfitrió, per a conéixer la nostra Aula Emprén i el projecte “Entrena les Soft Skills”, programa que pretén fomentar i desenvolupar competències personals i socials en l’alumnat que els permeten sobreeixir en el mercat laboral i en el món empresarial.

Inés González, Andrea Casanova i Natxo Quesada (Dep. de FOL), van rebre, compartir i explicar amb el professorat dels centres visitants, com treballen amb l’ alumnat el foment de l’esperit emprenedor mitjançant les Soft Skills, dins de l’Aula Empren (en els mòduls FOL i EIE). Els hi van mostrar projectes i recursos que fan servir per tal de captar la motivació i desenvolupar algunes d’estes habilitats.

També van tindre l’oportunitat de compartir experiències amb el professorat dels centres visitants i van poder gaudir d’una magnífica pausa-café preparada per l’alumnat dels CFGM de Serveis de Restauració i Cuina i Gastronomia.

Un plaer haver compartit un matí de treball tan productiu amb totes i tots vosaltres. Moltíssimes gràcies per vindre!